sidro
Senior Član

Van Mreže
Spol:
 Australia
Dob: 80
Kula Kamenita Vrata
|
 |
« Odgovor #90 : Svibanj 19, 2007, 03:52:17 » |
|
Diaspora,- sve gora i gora . Nema nista bez naseg mora i raazgovora. Ako me netko marsne, neka to bude razumljivo i od mojeg . Tamo tuga za ovamo a ovamo za tamo . Kad cemo jedanput biti tamo gdje cemo biti zadovoljni ?
pjesnik je rekao: "Ljudskom srcu uvijek nesto treba, Zadovoljno nikad posve nije, Cim zeljenog cilja se dovreba, Sto mu novih zelja iz njeg vrije" mogu reci, da nakon 48 godina bivstvovanja u ovoj zemlji australiji, ja vise trazim kruha nad pogacom. duhom sam svakodnevno u Hrvatskoj, ali tijelo je cvrsto u Australiji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ja Domovinu imam, tek u srcu ju nosim" Silvije Strahimir Kranjcevic
|
|
|
svjetloisjena
Ona koja korača
Heroj Član

Van Mreže
Spol:
 Hrvatska
Dob: 45
|
 |
« Odgovor #91 : Svibanj 19, 2007, 07:46:13 » |
|
pjesnik je rekao: "Ljudskom srcu uvijek nesto treba, Zadovoljno nikad posve nije, Cim zeljenog cilja se dovreba, Sto mu novih zelja iz njeg vrije"
mogu reci, da nakon 48 godina bivstvovanja u ovoj zemlji australiji, ja vise trazim kruha nad pogacom. duhom sam svakodnevno u Hrvatskoj, ali tijelo je cvrsto u Australiji.
To je poznato većini ljudi koji su dulje ili kraće boravili izvan domovine. Imala sam jedno takvo dulje razdoblje u djetinjstvu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Živi i pusti druge da žive!
|
|
|
Angel_Star
Heroj Član

Van Mreže
Spol: 
Mislim dakle postojim. Ja sam put, istina i život.
|
 |
« Odgovor #92 : Srpanj 20, 2007, 11:50:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Putujem kroz vrijeme. Nastojim svoj život umjesto sivilom svakodnevnice, ispuniti tajanstvom čarolije. Novim mislima mijenjam sebe. Nastojim uskladiti duh i tijelo u ravnotežu. Igram igru života dosta uspješno. Pozitivno. Volim sve što je pametno zdravo, pošteno, pristojno i prirodno.
Angel_Star
|
|
|
Angel_Star
Heroj Član

Van Mreže
Spol: 
|
 |
« Odgovor #93 : Srpanj 22, 2007, 09:05:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Putujem kroz vrijeme. Nastojim svoj život umjesto sivilom svakodnevnice, ispuniti tajanstvom čarolije. Novim mislima mijenjam sebe. Nastojim uskladiti duh i tijelo u ravnotežu. Igram igru života dosta uspješno. Pozitivno. Volim sve što je pametno zdravo, pošteno, pristojno i prirodno.
Angel_Star
|
|
|
Angel_Star
Heroj Član

Van Mreže
Spol: 
|
 |
« Odgovor #94 : Srpanj 25, 2007, 07:41:51 » |
|
 Šta se ovdje događa? Gdje god dođem nigdje nikoga? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Angel_Star
|
|
|
Angel_Star
Heroj Član

Van Mreže
Spol: 
|
 |
« Odgovor #95 : Kolovoz 02, 2007, 08:17:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Angel_Star
|
|
|
svjetloisjena
Ona koja korača
Heroj Član

Van Mreže
Spol:
 Hrvatska
Dob: 45
|
 |
« Odgovor #96 : Kolovoz 13, 2007, 12:53:41 » |
|
Dođoh, pogledah i na svoju veliku žalost  Dugo traju ovi godišnji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Živi i pusti druge da žive!
|
|
|
Akvino.ne
Novi član
Van Mreže
|
 |
« Odgovor #97 : Ožujak 13, 2008, 07:56:54 » |
|
pjesnik je rekao: "Ljudskom srcu uvijek nesto treba, Zadovoljno nikad posve nije, Cim zeljenog cilja se dovreba, Sto mu novih zelja iz njeg vrije"
mogu reci, da nakon 48 godina bivstvovanja u ovoj zemlji australiji, ja vise trazim kruha nad pogacom. duhom sam svakodnevno u Hrvatskoj, ali tijelo je cvrsto u Australiji.
Evo me prdim u Americi, karijera pojela dusu a nostalgija vuce. Ak Bog da, bum se vratil u Zg (hr), samo jos koju godinicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DemetraSowelu
Lady Of The Lake
Administrator
Heroj Član

Van Mreže
Spol:
 Inside
Dob: 49
to nije anđelina đoli
|
 |
« Odgovor #98 : Ožujak 13, 2008, 02:40:15 » |
|
Evo me prdim u Americi, karijera pojela dusu a nostalgija vuce. Ak Bog da, bum se vratil u Zg (hr), samo jos koju godinicu.
eh moj akvino..neznam kaj da ti velim..ja da mogu jučer bi ošla....ne u omeriku..ali svakak odavde.....znaš da sam pol života bila vani..pa me luda nostalgija navek vračala...e sad više ne...što dalje odavde....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
" Ne vjeruj zato što je to mudrac rekao, Ne vjeruj zato što je to uobičajeno mišljenje, Ne vjeruj zato što je to zapisano, Ne vjeruj zato što je to prorečeno, Ne vjeruj zato što netko drugi to vjeruje, Ali vjeruj sam onom što si sam prosudio da je istina."
Siddhartha Gautama Buddha
|
|
|
|