ekoplanet.hr
Rujan 07, 2010, 03:47:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Arcade Arcade Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: MATURALNO PUTOVANJE  (Posjeta: 1945 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
maja85
Gost

« : Rujan 24, 2007, 03:09:17 »

Eto dosta maturanata je u ovo vrijeme na maturalcu...
otvorila sam ovu temu ponukana svojim bratom...
Dakle on je 2 srednje "Faust Vrancic", s mjer računalni tehničar u strojarstvu...
ima dosta dobrog razrednika, koji je eto odlucio napraviti pravi veliki maturalac...
Došao je na ideju da idu s avionom u smjeru Španjolske, Portugala, pa mali Irska i tako to u krug...
I takva stvar hvala Bogu košta jako jako dobru lovu....
Pa su dosli na ideju da od 10 mj ove godine krenu skupljat za maturalac i to je dobra ideja...
I kao dogovorili su se da bi svaki 15 u mjesecu se davalo 250 kn i da ce skupiti svi za maturalac do 4 razreda...
Ideja je genijalna, ali takav maturalac ce u najboljem slucaju kostati oko 6000 kn....
Isto tako sam uvjerena da masu roditelja od tih klinaca bas i nece moci svaki mjesec davati 250 kn...
klinci su odusevljeni samom idejom maturalca...
Ali budemo realni, ja sam ne tako davno bila na svom maturalcu...
Isli smo 7 dana u sjevernu Italiju, grad gdje nam je bilo ajmo reci srediste bio je Rimini, maturalac je kostao 3500 kn i roditelji su to isto uzimali na rate...
Da me danas pitate cega se sjecam s maturalca ja cu vam reci da se sjecam plaže, mc donaldsa i shoping centara... I za to su moji dali 3500 kn, a tu ne ubrajam kolko se love potrosilo da me se obuce, kupi nove tenisice, i tisucu stvari koje sam morala imati jer sam isla na maturalac, a i đeparac koji je isto dobro lova, jer nemozes otici sa 100 kn u đepu...
Moram isto napomenuti da sam to cijelo radila da si ušparam za đeparac... nisam ni na more isla...
I sad ja vas pitam dali su ti maturaci mozda uzeli prevelikog maha??????
Pocelo se teziti sto boljim destinacijama i mjestima, sve vise se love daje....
Da se mene pitalo ja bi sa svojim razredom bila 7 dana u Trakošćanu uopce mi nebi bilo žao, jer svi jako dobro znamo sta je maturalno putovanje u srednjoj skoli....
Evidentirano
svjetloisjena
Ona koja korača
Heroj Član

Van Mreže Van Mreže

Spol: Ženski
Hrvatska Hrvatska

Dob: 45

Aquarius

WWW Email

Ignore
« Odgovor #1 : Rujan 24, 2007, 10:42:55 »

Ljudi misle da im je to nekakva životna prilika da nešto vide ili da mogu pričati gdje su bili, a zapravo uopće nije bitno gdje su bili, važno je kakvo je bilo društvo i jesu li se poslije dobro osjećali, a to se može s puno manje love, ipak...
Evidentirano

Živi i pusti druge da žive!
SavrseniKaos
Lady of the Woods
Opći Moderator
Heroj Član

Van Mreže Van Mreže

Spol: Ženski
Dob: 22

Virgo

Savrseni Kaos :)

lalita_angel108@hotmail.com demetrina_kcer@yahoo.com

Ignore
« Odgovor #2 : Listopad 17, 2007, 11:57:48 »

joj, ljudi moji... ja sam na matralcu bila prosle godine...ali smo se mi kao razred svadali i dogovarali valjda 2 godine o tome gdje cemo ici ...nakon jako puno svada i totalno ne fer ponasanja od jedne polovice razreda, nas 15-ak i raska smo odlucili udruziti se sa susjednim razredom i ici u Tunis. bilo je pre pre pre dobro.....cijena je bila 3500 otprilike...agencija s kojom smo isli nas je totalno sjeb*** ...ali ekipa je bila zakon, hotel je bio zakon....ma cijeli tunis je super.... ima tisuce angedota i super uspomena...i nije mi zao kaj sam isla....

Evidentirano

"Bog nas često posjećuje, ali mi većinom nismo kod kuće."
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ekoplanet.hr | Powered by SMF 1.1.2. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!