ekoplanet.hr
Rujan 04, 2010, 10:44:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Arcade Arcade Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Signs on walls  (Posjeta: 959 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Aqua
Water Pandemonium
Novi član
*

Van Mreže Van Mreže

Spol: Muški
Macedonia, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, The Former Yugoslav Republic of

Dob: 17

Sagittarius

I`m gonna die some day.So,what can I do for You?

WWW Email

Ignore
« : Ožujak 03, 2008, 02:56:47 »

nteresantno je sto se sve moze uciniti saranjem po zidovima : iskazivanje ljubavi, iskazivanje misljenja, citirati vec receno, "oznaciti teritori" [...]

I tako dodjem ja nekiu dan u skolu  koja samo sto se ne srusi kada kihnes *trebam je fotografirati morate vidjet kako u skopju vam izgleda umjetnicka srednja - pravi raj za neki Crnacki HIP HOP spot-a o WC-u da ne pricam* . Na ulazu moram proci kroz jedan tunel huligana koji "umijatim glasicem" mi dovikuju: UBIMO PEDERA!  a osim te predivne voznje u jednom od najvecih svjeckih "Action parkova *nesto poput Disneylanda ili Gardalenda* " moras upotrijebit cak i svoju snagu i preskakati preko gomila nogu.
Kada zavrsi voznja udjem u ucionicu za Makedonski Jezik i kada na zidu procitam doslovno ovolikim slovima : AQUA GLUPI PEDERCIC.

Moja reakciaj na to je bila samo -Haters Make Me famous - no ipak nije da me nije nazivciralo jer cu to gledati dok se nesrusi skola !
Hah kako preljepi dan zar ne?

Evidentirano
svjetloisjena
Ona koja korača
Heroj Član

Van Mreže Van Mreže

Spol: Ženski
Hrvatska Hrvatska

Dob: 45

Aquarius

WWW Email

Ignore
« Odgovor #1 : Ožujak 21, 2008, 03:24:08 »

Ja sam jednom nešto gunđala zbog sličnih natpisa, a netko mi je smireno rekao - Imena luda nalaze se svuda.

Odonda pripisujem te stvari na zidovima, drveću i sličnim mjestima autorima, bez obzira što je u njima napisano. Dakle, ne sekiraj se 

Možda da ipak zamoliš nekoga u školi da to istraži i da se počinitelji kazne barem tako što će kupiti kantu boje i prefarbati zid? 
Evidentirano

Živi i pusti druge da žive!
DemetraSowelu
Lady Of The Lake
Administrator
Heroj Član

Van Mreže Van Mreže

Spol: Ženski
Inside Inside

Dob: 49

Scorpio

to nije anđelina đoli

demetrasowelu@hotmail.com
Email

Ignore
« Odgovor #2 : Ožujak 22, 2008, 11:13:24 »

ma to je neko iz čistog milja napisal
Evidentirano

" Ne vjeruj zato što je to mudrac rekao, Ne vjeruj zato što je to uobičajeno mišljenje, Ne vjeruj zato što je to zapisano, Ne vjeruj zato što je to prorečeno, Ne vjeruj zato što netko drugi to vjeruje, Ali vjeruj sam onom što si sam prosudio da je istina."

Siddhartha Gautama Buddha
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP ekoplanet.hr | Powered by SMF 1.1.2. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!